Agenda - Trainingen en terugkombijeenkomsten

Hieronder vindt u de eerstvolgende kinder- en jongerentrainingen in Hoogland of Amersfoort.
Op verzoek kunnen trainingen ook elders gegeven worden.
Kan uw kind niet op de aangegeven dagen/tijden, neem dan contact me mij op. Ik kan dan bekijken of er een training te organiseren is op een andere dag of tijd.

TRAINING MINDFULNESS IN COMBINATIE MET CREATIEVE EXPRESSIE door Marca Hanegraaff en Ingrid Waser:

Datum (m.u.v. schoolvakanties) Voor wie Dag / tijd Aantal keer Plaats
17 mei t/m 12 juli 2021

6-8 jaar (gr. 3/4) maandag 15.00 -16.15 uur

8 Clubgebouw AIJV,
Rubensstr. 70, Amersfoort
17 mei t/m 12 juli 2021

10-12 jaar (gr 7/8) maandag 16.30-18.00 uur

8 Clubgebouw AIJV,
Rubensstr. 70, Amersfoort
20 mei t/m 8 juli 2021

8-10 jaar (gr. 5/6) donderdag 16.00-17.30 uur

8 Clubgebouw AIJV,
Rubensstr. 70, Amersfoort
In de training "Mindfulness en Creatieve Expressie" wordt de reguliere training mindfulness gecombineerd met creatieve expressie, waarmee de kinderen worden uitgenodigd zich beeldend uit te drukken en het geleerde op een leuke en speelse manier concreet te maken.

Voor ouders is er de mogelijkheid een ouderworkshop te volgen van 2 avonden. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe je als ouder je kind kunt helpen om rust te vinden in deze tijd van constante prikkels. Aan de hand van het ouderboekje “Stilzitten als een kikker” of “Ruimte geven en dichtbij zijn”leren ouders om te gaan met stressvolle (pieker)momenten van hun kind en zichzelf. Door de hele training zal vriendelijkheid en compassie een grote rol spelen. De ouderworkshop is zowel informatief als praktisch (het zelf ervaren van oefeningen) en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Extra trainingstijden voor meer leeftijdsgroepen kunnen gevormd worden, afhankelijk van de mogelijkheden. Individuele training of training met 2 kinderen samen is ook mogelijk. Neem contact met mij op voor het afspreken van een geschikte dag en tijd.

Zo nu en dan worden er ook terugkombijeenkomsten gepland. Deze zijn bedoeld voor kinderen die al eens een mindfulnesstraining voor kinderen hebben gevolgd (bij Kids & Mindfulness of bij een andere trainer) en die weer eens 1 of meer opfrislessen willen volgen en ervaringen willen uitwisselen met andere kinderen.